Termeni si conditii IDEAS CHAT

Utilizarea site-ului www.ideaschat.ro (denumit in continuare „site” sau „IDEAS CHAT” sau „IC!”) presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care utilizatorii acceseaza sau utilizeaza acest site, acceptarea termenilor si conditiile de utilizare se considera tacita, fara rezerve sau clarificari.

Accesarea site-ului reprezinta faptul ca utilizatorul declara si este de acord cu publicarea de catre IDEAS CHAT a unui Continut (incluzand, dar fara a se limita la orice fel de materiale video, informatii, fotografii, date – generic numite Continut), stabilit pe baza unor criterii proprii, Continut ce poate fi interpretat ca fiind publicat, prezentat intr-o maniera care sa nu fie conforma cu dorintele sau credintele utilizatorului respectiv. Intr-un astfel de caz, raspunderea IDEAS CHAT nu poate fi retinuta.

Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia utilizatorului respectiv de a inceta accesarea site-ului.

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii in format text, foto sau video in interes personal.

IDEAS CHAT poate schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment site-ul sau Continutul site-ului, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre utilizatori ori catre terte persoane. Totodata, IDEAS CHAT poate limita accesul la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

IDEAS CHAT nu este raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva Companiei care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor din prezentul document.

IDEAS CHAT sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi („link”-uri) catre alte pagini sau resurse. IDEAS CHAT nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, Continutul, conditiile de confidentialitate sau securitate, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. IDEAS CHAT nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, Continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. IDEAS CHAT nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site, ale Continutului sau sau ale bunurilor sau serviciilor achizitionate sau obtinute prin/de pe site-ul IDEAS CHAT.
Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul IDEAS CHAT sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

IDEAS CHAT si furnizorii sai de Continut nu raspund pentru erorile, impreciziile sau intarzierile in furnizarea Continutului oferit de SITE si nici pentru orice actiune care se bazeaza pe acest Continut. IDEAS CHAT isi declina orice responsabilitate privind garantarea, explicita sau implicita, a acuratetii Continutului furnizat de terti sau a felului in care informatia serveste anumitor scopuri. Desi IDEAS CHAT face toate eforturile pentru a obtine informatii de incredere de la sursele sale, nu garanteaza acuratetea informatiilor furnizate de acestia.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea recompilarea, decompilarea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de IDEAS CHAT prin intermediul site-ului intr-un mod care incalca legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala a utilizatorului respectiv.

Continutul acestui site, materialele video, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea IDEAS CHAT, a clientilor, afiliatilor sau partenerilor sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara un acord scris al IDEAS CHAT sau al partenerilor sai.

Nu sunt permise copierea, multiplicarea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site.

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului IDEAS CHAT pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

Prin completarea campurilor din formularele online de pe site-ul IDEAS CHAT, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date IDEAS CHAT si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii , concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre IDEAS CHAT si de partenerii sai agreati.

IDEAS CHAT se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

IDEAS CHAT nu isi asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa de email sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile IDEAS CHAT.

Pe site-ul IDEAS CHAT pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori.
Politica site-ului IDEAS CHAT este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, IDEAS CHAT isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea IDEAS CHAT, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre IDEAS CHAT, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul utilizatorului. IDEAS CHAT si societatile sale afiliate sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a Continutului sau. IDEAS CHAT nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa infecteze computerul sau alte bunuri ale utilizatorului in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.

Va informam ca IDEAS CHAT isi va asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale.

Acesti Termeni si Conditii si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.